dilluns, 22 de gener de 2018

4t ESO - Descobrim el MNATECEscrit per: Andrea Simón
Sortida de 4t ESO    28/11!2017

Els alumnes de 4t de l’ESO vam anar al museu mNACTEC a Terrassa. Però per arribar-hi allà vam haver de fer mil transbords. una vegada vam arribar, ens vam acomodar en un petit parc on vam poder esmorzar tranquils. Després d'una estona congelant-nos de fet, vam decidir entrar al museu. Per sort no estava molt juny del parc.

Quan vam entrar dins, vam deixar les motxilles i els abrics en uns calaixos grans. I passada una estona vam entrar en calor.
Seguidament es van apropar dos guies; una noia i un noi, qui ens van fer la guia pel museu. així que, amb moltes ganes d'apuntar coses, bé no tantes pot ser… vam començar la ruta.
En primer lloc, la classe de 4t B va començar per les classes socials i per les màquines tèxtils. La nostre guia ens va explicar i ensenyar com funcionava cada màquina.
Llavors el nostre professor de tecnologia no va voler desaprofitar una ocasió com aquesta i com un bon tecnòleg (com acostuma a dir-nos als seus alumnes) ens va demanar que féssim fotos a les diferents màquines on es veiessin els mecanismes que vam estudiar a classe (politges, cargols, engranatges, etc.)
En segon lloc, acabada l'explicació de les màquines tèxtils, ens van explicar una mica la història del museu i com alguns dels seus documents van ser perduts per la inundació del riu. Tot hi així la informació que ens van proporcionar era bastant completa. Després d'explicar-nos l’història vam veure la màquina de vapor, el motor de la fàbrica.

Per últim, acabada l'explicació, els profes ens van fer un munt de fotos i vam anar a dinar.

Pregunta: vosaltres de que sou; del taper de la mama o del papa o d'entrepans?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada