divendres, 12 de juny de 2020

Els del Regina compromesos amb la Igualtat i la Ciutat

Aquest dimecres, 10 de juny, vam participar de l’acte de l’audiència pública al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Davant de l’alcaldessa i dels representants del consistori vam llegir el Manifest de Ciutat resultant del treball de tot el curs així com també fer unes preguntes que portàvem preparades.

L’entorn va ser fantàstic i el moment, un moment emotiu i que sempre recordarem.

Agraïm també especialment a l’equip organitzador del Projecte, Jose Cano i Cintia Arregui, pel seu compromís i dedicació. El materials de treball han estat molt adequats i organitzativament han hagut de superar els entrebancs que ens han plantejat tan la tempesta  “Glòria” com aquest confinament. 

Aquest projecte ens ha ajudat a aprofundir en la problemàtica de la desigualtat de gènere i en els valors de la participació i el compromís.

El treball continua. Les demandes del Manifest van adreçades als polítics però també a l’Escola i a les famílies. El compliment de les demandes, particularment les dels polítics, del manifest seran  revisades per un Comissió d’Infants i Joves de l'Audiència Pública (CIJAP).

Projectes com aquest ens ajuden a obrir les portes de l’Escola a la realitat més immediata.

Aquí teniu els enllaços a :

Guardarem sempre un excel·lent record d’aquest projecte.


Rosa Mª i Miquel (Tutors 2n ESO - 2019/20)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada